< precedenta

urmatoarea >

toate stirile

01 noiembrie 2010: Rezervati acum lotul pe care il veti cumpara la primavara

Pentru confortul celor care vor locui la Cota 1000, sunt necesare niste investitii in intrastuctura: amenajarea drumului interior, extinderea retelei electrice, samd. Avem experienta in domeniu – in prezent dezvoltam Ansamblul Rezidential; DEALUL VERDE de langa com Berceni – Bucuresti www.dealulverde.ro . Stim ca aceste investitii sunt foarte importante. dar si ca sunt foarte scumpe.

Astfel de investitie se sustine economic doar pentru un numar de minim 15-20 de locuitori la Cota 1000. De aceea am horatat sa amanam vanzarea loturilor pana la primavara – oricum in aceasta iarna vremea nu ar fi permis constructia in zona de munte.

Va propunem urmatorii pasi de urmat:

1. Vizitati pe cont propriu Cota 1000 – aici gasiti poze, harti, dar si un film cu traseul de urmat de la intrare in Sinaia pana la Cota 1000.

2. Daca va place zona, ne comunicati prin telefon, 0722-291.931, email info@cota1000.ro suprafata aporximativa de teren care va intereseaza la pretul de 25 eur/mp. Fara nici o obligatie din partea Dvs, doar ca aceata informatie ne ajuta sa facem o lotizare apropiata de suprafata pe care o doriti Dvs. Ca sa beneficiati de pretul de 25 eur/mp, ar trebui sa ne comunicati aceasta intentie a Dvs pana la sfarsitul anului 2010.

3. Vorbiti cu prieteni, familie, cunoscuti despre Cota 1000 – cu cat numarul persoanelor interesate este mai mare, cu atat mai repede se va dezvolta Cota 1000. Putem negocia un comision pe care sa il primiti pentru fiecare contract intermediat de catre Dvs, iar pentru grupuri mai numeroase de cumparatori putem discuta conditii speciale.

4. In luna aprilie 2011 vom centraliza toate solicitarile si va vom contacta pentru semnarea contractului. Daca intre timp, achizitia terenului nu mai prezinta interes pentru Dvs, nu va fi nici o problema – nu aveti nici o obligatie…

5. Cel mai probabil in luna mai 2011 vom face contractul de vanzare-cumparare, veti obtine autorizatia de construire si veti construi casa imediat.

Asa cum am facut si la Dealul Verde, dorim sa dezvoltam intr-un mod serios proiectul Cota 1000.